Remie Staalband
Remie Staalband

Bedrijfsprofiel

Remie Staalband is het verkoop- en servicepunt voor Berndorf Band en Berndorf Band Engineering in de Benelux.

Wij verzorgen het advies, ontwerp, levering en de service van roestvaststalen, koolstofstalen en titanium transportbanden. Alsmede het advies, ontwerp en levering van installaties met staalband toepassingen.Wilt u meer weten over Berndorf Band of Berndorf Engineering, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Berndorf Band

Berndorf Band GmbH is een dochteronderneming van Berndorf AG en is sinds het begin van de 20ste eeuw actief op het gebied van het ontwikkelen en produceren van stalen banden. Sindsdien is er door de jaren heen een wereldwijd netwerk opgericht van servicepunten welke gespecialiseerd zijn in stalen banden.

De banden worden op vele gebieden toegepast, zoals: bakkerijen, koelbanden, transportbanden, banden voor de houtindustrie, visverwerking, vleesverwerking, procesinstallaties, automotive, chemie, folie & film industrie, papier en transport.

Elke dag worden nieuwe toepassingen bedacht om stalen banden te gebruiken in verschillende installaties.

Voor een overzicht van de verschillende industrieën kunt u ook op de website van Berndorf Band kijken: https://www.berndorfband-group.com/en/products/steel-belts/ 

meer over Berndorf Band

Berndorf Band Engineering

Berndorf Band Engineering is een dochter onderneming van Berndorf Band GmbH en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van continue processen met toepassing van staalbanden of andere transportbanden.

Denk hierbij aan installaties als koelbanden of dubbelband persen, maar ook bandsturingsystemen en andere toebehoren. Daarnaast is er een grote R&D afdeling die samen met de eindklant nieuwe toepassingen en systemen ontwikkeld.

meer over Berndorf Band Engineering

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op!
Ik help je graag verder! Jordi Remie

Eigenaar

+31 (0)76 737 00 72
info@remiestaalband.nl Contact opnemen